Aanbevelingen

 

Gerben Hoenderdos

Support/Developer bij Renovatieplanner BV

“Mike Chan is voor iets minder dan een jaar mijn manager geweest bij Renovatieplaner BV. Hier heeft Mike mij veel geholpen in het verder ontwikkelen van mij als ontwikkelaar en als persoon. We hadden op vaste basis gesprekken waarin we de tijd namen om te kijken hoe ik als mens en als medewerker het best kon groeien en ik heb hier nog steeds profijt van.”

Justin Reeringh

Developer bij Renovatieplanner BV

“Mike Chan was voor ongeveer een jaar mijn manager bij Renovatieplanner B.V. Hier viel gelijk één ding op: Mike staat altijd klaar voor zijn team. Hij heeft mij en mijn collega’s niet alleen ondersteund maar ook tegen onszelf beschermt qua stress (om dingen als burnouts te voorkomen).

Hij hield gesprekken met ons op vaste dagen waarin niet alleen ons werk werd besproken, maar ook hoe het met ons ging en hoe hij ons kon helpen. Hierdoor ben ik als persoon en developer enorm gegroeid. Niet alleen hielp hij qua gesprekken ook gaf hij de ruimte om als developer door te groeien.”

Ralph Kakes

Stagiaire Reedijk Wheels and Tyres

“Mike is een erg fijne collega om mee te werken. Hij staat altijd voor je klaar om je te helpen en geeft duidelijk aan wat er gedaan moet worden. In het half jaar dat ik bij mike heb stage gelopen heb ik erg veel geleerd, waaronder vue js en laravel. Mike is een people manager, hij heeft respect voor zijn medewerkers en benut de inbreng van andere medewerkers en ziet dit als positief. Hij hield gesprekken met ons op vaste dagen waarin niet alleen ons werk werd besproken, maar ook hoe het met ons ging en hoe hij ons kon helpen. Hierdoor ben ik als persoon en developer enorm gegroeid. Niet alleen hielp hij qua gesprekken ook gaf hij de ruimte om als developer door te groeien.”

Het half jaar dat ik bij mike stage gelopen heb was een erg leuke ervaring en zou graag na mijn school verder met hem willen werken.